Cadeaubon
Vruchtbare Aarde - abonnement

Goedkoper kunnen we een abonnement op ons tijdschrift niet maken: Vruchtbare Aarde verandert namelijk nooit iets aan de abonnementsprijs. Al 15 jaar lang hanteren we hetzelfde tarief van €19,20 per jaar. Maar als u wilt... geven we u bij uw abonnement ook nog een nummer cadeau (klik hier).

Kennismaking

Vruchtbare Aarde bestaat 20 jaar in de huidige vorm en geeft vier top-artikelen weg!

Levertijden

Ons streven is om alle bestellingen van voor 16:00 op de dag zelf naar u toe te sturen. Wilt u zeker zijn van de levertijd, dan mag u uw wens altijd aan ons doorgeven.

Prijzen

U vindt in deze webwinkel geen 99-cents prijzen. Een prijs van 10 euro blijft 10 euro en wordt dus niet 9,99 euro. Een 99-cents prijs is in onze ogen toch een poging de klant op het verkeerde been te zetten.

Boeken

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
De magie van Shikoku
Yvonne Schoutsen begon eind 2013 aan een 1200 kilometer lange wandeling rond het Japanse eiland Shikoku. Een pelgrimstocht in de voetsporen van de boeddhistische monnik Kōbō Daishi die wel wordt omschreven als een symbolisch pad naar verlichting − me.... ..
€17,50
De kunst van het opnieuw beginnen
Opnieuw beginnen, kan dat eigenlijk wel? Nemen we onze herinneringen niet altijd mee? Madelon Hooykaas (beeldend kunstenaar) en Dorothea Franck (schrijver, filosoof) gaan op onderzoek uit. Wat doet er echt toe als je in de derde levensfase opnieuw wi.... ..
€14,50
Wandelen in verwondering

Vijftig jaar lang voerde huisarts H. C. Moolenburgh een opmerkelijke artsenpraktijk waarin zelfs humor, sprookjes en toevalservaringen een plek hadden. ‘Het leven is beslist veel en veel mysterieuzer dan we denken,’ zei hij in 2007 in een interview met Vruchtbare Aarde magazine. ‘En met het ouder worden ga je dat meer en meer zien.’ Met deze zinnen opende Vruchtbare Aarde tien jaar lang zijn driemaandelijkse column. Veertig columns in totaal, plus een toegift, zomer 2017. .Alle 41 columns zijn nu gebundeld door uitgeverij Lemniscaat, onder de titel Wandelen in verwondering.

..
€19,95
Levenskracht & Levensvragen

Toen ik aan het boek begon -- aldus NRC- en Trouw-journalist Tobias Reijngoud, was ik 45 jaar en worstelde met die typische vragen die rond die leeftijd opkomen. Waar gaat het eigenlijk om in het leven? Wat is werkelijk van waarde? Wat geeft mijn leven betekenis? Ik besloot met deze vragen in het achterhoofd bij mensen langs te gaan die over meer levensjaren en levenservaring beschikken dan ik.' Zo ontstond de interviewbundel Levenskracht en levensvragen – waaruit Vruchtbare Aarde in zomereditie 2-2018 het interview met Jan Terlouw publiceerde.

..
€17,50
Powered By Vruchtbare Aarde
Webwinkel Vruchtbare Aarde © 2019