Cadeaubon
Vruchtbare Aarde - abonnement

Goedkoper kunnen we een abonnement op ons tijdschrift niet maken: Vruchtbare Aarde verandert namelijk nooit iets aan de abonnementsprijs. Al 15 jaar lang hanteren we hetzelfde tarief van €19,20 per jaar. Maar als u wilt... geven we u bij uw abonnement ook nog een nummer cadeau (klik hier).

Kennismaking

Vruchtbare Aarde bestaat 20 jaar in de huidige vorm en geeft vier top-artikelen weg!

Betaalwijzen

U kunt kiezen voor iDEAL of een betaling achteraf. Indien u kiest voor iDEAL, wordt u naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank gebracht. Voor vragen mag u contact opnemen met onze webwinkel op 020-6898468.

De Piramide - energiebron van onze tijd

De Piramide - energiebron van onze tijd
Maker: Liekens, Paul
Type: Boek
Beschikbaarheid: In bestelling
Prijs: €9,50
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   
De piramide – energiebron van deze tijd – Paul Liekens

November 2016 ging Vruchtbare Aarde op bezoek bij Paul Liekens, schrijver van een twintigtal boeken. De aanleiding: een aantal enthousiaste ervaringen met zijn boek Helende Verhalen voor kinderen. En over 'helende verhalen' zou het interview gaan. Maar al snel waaierde het gesprek uit over al die andere terreinen waar Liekens zich in de loop der jaren mee bezig heeft gehouden: NLP, ho’oponopono en Inca-inwijdingen. En natuurlijk piramide-energie waar hij een boekje over schreef dat al weer dateert uit 1980. Niet meer officieel in de handel, maar de tiende druk uit 2016 is door Liekens in eigen beheer verzorgd. Vruchtbare Aarde editie 4-2016 is voor een belangrijk deel aan het onderwerp piramide gewijd. Het lag voor de hand een voorraadje van de "tiende druk in eigen beheer" in te kopen. 

De piramide – energiebron van deze tijd – Paul LiekensDe piramide – energiebron van deze tijd – Paul Liekens

Uitgebreide beschrijving:

Al in de jaren zeventig hield Paul Liekens zich bezig met de geheimen en achtergronden van piramiden. Een reeks praktische experimenten voerde hij in de loop der jaren uit om de invloed van piramide-energie in het dagelijks leven te kunnen onderzoeken en te gebruiken. Hij doet verslag van de verbetering van de kwaliteit van drinkwater en levensmiddelen, van genezende piramidekrachten en van een sterkere groei van planten. Tevens legt hij uit hoe deze piramide-energie gemeten kan worden en hoe men zelf een schaalmodel kan bouwen met een hoogte van enige tientallen centimeters tot enige meters.

Het boekje De Piramide – energiebron van onze tijd beschrijft de piramide van Cheops en bevat een stukje geschiedenis. Het grootste deel van het boekje echter handelt over energie die we praktisch kunnen gebruiken. De auteur beschrijft de bijzonder gunstige werking van piramidewater; hij geeft zijn ervaringen weer met opgeladen aluminiumfolie, dat onder andere pijn doet verdwijnen en zelfs effect bleek te kunnen hebben op verlammingsverschijnselen. Slapen onder of boven een piramide ontspant. en men wordt fit en uitgerust wakker. Een piramide verdiept de meditatie en levert met telekinese, telepathie en pendelen onverwachte resultaten.

Ook zijn er ervaringen met wonen in een piramide. Evenals voorbeelden van tuinieren, het bewaren van levensmiddelen en brandstofbesparing worden behandeld. Voor de doe-het-zelver wordt de precieze piramidevorm uiteengezet, met materiaalkeuze, plaatsing en gebruik. Zelfgemaakte kleine piramiden van hout, hard karton of andere materialen op schaal zijn voor veel experimenten effectief gebleken. Luchtig geschreven, praktisch.

 

Boek
Titel De Piramide - energiebron van onze tijd
Auteur Paul Liekens
Vormgeving
Eerste druk 1980 Ankh-Hermes
ISBN
Tekeningen
Aantal pagina's 95 pagina's

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:Powered By Vruchtbare Aarde
Webwinkel Vruchtbare Aarde © 2018