Cadeaubon
Vruchtbare Aarde - abonnement

Goedkoper kunnen we een abonnement op ons tijdschrift niet maken: Vruchtbare Aarde verandert namelijk nooit iets aan de abonnementsprijs. Al 15 jaar lang hanteren we hetzelfde tarief van €19,20 per jaar. Maar als u wilt... geven we u bij uw abonnement ook nog een nummer cadeau (klik hier).

Kennismaking

Vruchtbare Aarde bestaat 20 jaar in de huidige vorm en geeft vier top-artikelen weg!

Levertijden

Ons streven is om alle bestellingen van voor 16:00 op de dag zelf naar u toe te sturen. Wilt u zeker zijn van de levertijd, dan mag u uw wens altijd aan ons doorgeven.

Prijzen

U vindt in deze webwinkel geen 99-cents prijzen. Een prijs van 10 euro blijft 10 euro en wordt dus niet 9,99 euro. Een 99-cents prijs is in onze ogen toch een poging de klant op het verkeerde been te zetten.

Woody Allen

Over het creatieve scheppingsproces heeft hij gezegd: “Onder de douche, terwijl het hete water naar beneden komt en de echte wereld even naar de achtergrond is verschoven, komen de ideeën vaak vanzelf." In VA's Webwinkel drie speelfilms plus een lange documentaire over Woody Allen zelf.  

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Blue Jasmine - Woody Allen
Het hoofdpersonage in Woody Allens Blue Jasmine symboliseert de mens van nu. Tenminste, zo kun je het zien. De dramatische teloorgang van Cate Blanchett’s personage en de afbraak van de schone schijn die zij doormaakt, lijken hyperactueel....... ..
€9,00
Midnight in Paris
Wat een heerlijke film, niets voor niets Woody Allens meest succesvolle speelfilm ooit. Een beeldverhaal waar je met een dikke glimlach naar zit te kijken. Warm, sfeervol en met een magische laag. Midnight in Paris geeft je het gevoel in een sprookje.... ..
€9,50
Woody Allen: A Documentary - 2cd
In Woody Allen: A Documentary volgt regisseur Robert Weide de lange carrière van Woody Allen van zijn jeugd tot zijn laatste succesfilm Midnight in Paris..... ..
€8,50
Match Point
Wat je jaren later nog herinnert van Match Point is het moment dat een tennisbal balanceert op de rand van het tennisnet. Valt de bal de ene of de andere kant op? Het is een dubbeltje op zijn kant. ‘We hebben het leven niet onder controle,’ lijkt reg.... ..
€9,50 €7,50
Powered By Vruchtbare Aarde
Webwinkel Vruchtbare Aarde © 2019