Cadeaubon
Vruchtbare Aarde - abonnement

Goedkoper kunnen we een abonnement op ons tijdschrift niet maken: Vruchtbare Aarde verandert namelijk nooit iets aan de abonnementsprijs. Al 15 jaar lang hanteren we hetzelfde tarief van €19,20 per jaar. Maar als u wilt... geven we u bij uw abonnement ook nog een nummer cadeau (klik hier).

Kennismaking

Vruchtbare Aarde bestaat 20 jaar in de huidige vorm en geeft vier top-artikelen weg!

Levertijden

Ons streven is om alle bestellingen van voor 16:00 op de dag zelf naar u toe te sturen. Wilt u zeker zijn van de levertijd, dan mag u uw wens altijd aan ons doorgeven.

Prijzen

U vindt in deze webwinkel geen 99-cents prijzen. Een prijs van 10 euro blijft 10 euro en wordt dus niet 9,99 euro. Een 99-cents prijs is in onze ogen toch een poging de klant op het verkeerde been te zetten.

Documentaires

Documentaires

Zoals een goede speelfilm meerdere lagen kent waarop de film te genieten is, biedt een grote documentaire ruimte. Een goede documentaire pint de kijker niet vast, maar helpt hem zijn gezichtsveld te verruimen. 

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Seymour: an introduction
De Amerikaanse acteur Ethan Hawke (Dead Poets Society, Before Midnight) ontmoette de bijna negentigjarige Bernstein tijdens een etentje en raakte zo onder de indruk van zijn tafelgenoot dat hij besloot een documentaire over hem te maken. .... ..
€15,00
Displaced Perssons
Veertig jaar geleden vertrok Pelle Persson in een Landrover uit Zweden en strandde hij in Pakistan. Nu, veertig jaar later, keert hij terug naar zijn geboorteland – samen met het gezin dat hij ver van zijn thuisland stichtte..... ..
€20,00
The Monastery
Een droom van een film. En niemand die aanvankelijk in die droom geloofde. “Zoals de hoofdpersoon uit mijn film zijn droom had. Ik kon gewoon niet stoppen met deze oude, charismatische man te filmen.”.... ..
€6,00
Dansen met gehoornde dames
Irene en Jan Dirk van der Voort uit Lunteren namen tien jaar geleden voor hun boerenbedrijf een besluit dat hun leven drastisch zou veranderen. Ze stopten met het toedienen van antibiotica bij hun dieren. Ze gingen op zoek naar de oorzaak van ziekten.... ..
€15,00
Staatsburger Havel
Waarom is een documentaire over de voormalige Tsjechische dichter-president Vaclav Havel nou zo genietbaar? De humor van Havel werkt aanstekelijk. De totale afwezigheid ook van enige façade. .... ..
€15,00
Paths Through the Labyrinth
Een gelaagd portret van Krzysztof Penderecki, wel aangeduid als ‘de grootste nog levende componist van Polen’. Het labyrint is voor hem een prachtig inspirerend symbool. “Een gekke bomen verzamelende componist,” zo beschrijft hij zichzelf. “Er is iet.... ..
€15,00
Heimatklange
Met overweldigende berggezichten op de achtergrond vertellen drie musici over hun passie voor muziek. Een aanstekelijk portret van drie Zwitserse stemkunstenaars. Een van VA's topfavorieten..... ..
€8,50
Om de Wereld in 50 Concerten
In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om het 125 jarig bestaan van het orkest te vieren: vijftig concerten, verspreid over zes continenten. Documentairemaker Heddy Honigmann reisde met het Concertgebouworkest mee. Ze la.... ..
€11,00
De Marskramer
Een rood autootje op een Argentijnse landweg. Aan het stuur een zestiger; een eenzame cowboy op weg naar weer een volgend dorp. Daniel Burmeister maakt dorpsfilms met een lach en een traan..... ..
€14,00
Down to Earth
Op zoek naar een nieuw perspectief leefden Rolf Winters, Renata Heinen en hun drie kinderen jarenlang bij Noord-Amerikaanse indianen. Vervolgens reisden ze de wereld over op zoek naar vergelijkbare inspiratie. Na vijf jaar keerde het gezin terug met .... ..
€14,99
Vivan las Antipodas
Viktor Kossakovsky neemt de kijker In ¡Vivan las Antipodas! mee op een reis rond de wereld en toont ons vier paar antipoden. .... ..
€15,00
Woody Allen: A Documentary - 2cd
In Woody Allen: A Documentary volgt regisseur Robert Weide de lange carrière van Woody Allen van zijn jeugd tot zijn laatste succesfilm Midnight in Paris..... ..
€5,50
Kinder vom Napf
Een kleurrijke kinderwereld tussen werkelijkheid en magisch-realisme. Regisseuse Alice Schmid voert ons binnen een gemeenschap waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Een liefdesverklaring aan een landschap en een manier van leven. .... ..
€9,50
Regilaul, songs of the ancient sea
Aan de oevers van de Finse Golf ontwikkelden de oude Fins-Oegrische volkeren de mysterieuze muziektraditie genaamd Regilaul. De basis van de beroemde Estse zangcultuur. Door het continu herhalen van de verzen produceren de musici een geluid dat tot d.... ..
€10,00
More than honey
Een door recensenten de hemel aangeprezen documentaire. ‘Deze film is als honing voor je zintuigen,’ zegt een liefhebber. Regisseur Markus Imhoof: ‘Mijn grootvader was een bijenhouder. Mijn insteek met deze docu was om de kijker iets te laten begrijp.... ..
€9,00
Powered By Vruchtbare Aarde
Webwinkel Vruchtbare Aarde © 2019