Cadeaubon
Vruchtbare Aarde - abonnement

Goedkoper kunnen we een abonnement op ons tijdschrift niet maken: Vruchtbare Aarde verandert namelijk nooit iets aan de abonnementsprijs. Al 15 jaar lang hanteren we hetzelfde tarief van €19,20 per jaar. Maar als u wilt... geven we u bij uw abonnement ook nog een nummer cadeau (klik hier).

Kennismaking

Vruchtbare Aarde bestaat 20 jaar in de huidige vorm en geeft vier top-artikelen weg!

Levertijden

Ons streven is om alle bestellingen van voor 16:00 op de dag zelf naar u toe te sturen. Wilt u zeker zijn van de levertijd, dan mag u uw wens altijd aan ons doorgeven.

Prijzen

U vindt in deze webwinkel geen 99-cents prijzen. Een prijs van 10 euro blijft 10 euro en wordt dus niet 9,99 euro. Een 99-cents prijs is in onze ogen toch een poging de klant op het verkeerde been te zetten.

Eng. ondertiteld

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Little World
Een jongen van twintig, gekluisterd aan een rolstoel, die vrolijk en vrij naar de andere kant van de aardbol reist. Liftend en zonder geld. Het kan niet, en toch doet hij het. “Op mijn vijftiende zei iedereen dat ik mijn reisdrang beter kon vergeten..... ..
€9,95
Paths Through the Labyrinth
Een gelaagd portret van Krzysztof Penderecki, wel aangeduid als ‘de grootste nog levende componist van Polen’. Het labyrint is voor hem een prachtig inspirerend symbool. “Een gekke bomen verzamelende componist,” zo beschrijft hij zichzelf. “Er is iet.... ..
€15,00
Staatsburger Havel
Waarom is een documentaire over de voormalige Tsjechische dichter-president Vaclav Havel nou zo genietbaar? De humor van Havel werkt aanstekelijk. De totale afwezigheid ook van enige façade. .... ..
€15,00
De Marskramer
Een rood autootje op een Argentijnse landweg. Aan het stuur een zestiger; een eenzame cowboy op weg naar weer een volgend dorp. Daniel Burmeister maakt dorpsfilms met een lach en een traan..... ..
€14,00
Bogotá Change
Lang stond Bogotá te boek als een van de meest onleefbare steden ter wereld. De ommekeer kwam in 1995 toen de onconventionele Antanas Mockus met grote meerderheid tot burgemeester werd verkozen. Vanaf dat moment keek de stad ademloos toe hoe Mockus m.... ..
n.v.t.
Displaced Perssons
Veertig jaar geleden vertrok Pelle Persson in een Landrover uit Zweden en strandde hij in Pakistan. Nu, veertig jaar later, keert hij terug naar zijn geboorteland – samen met het gezin dat hij ver van zijn thuisland stichtte..... ..
€20,00
Powered By Vruchtbare Aarde
Webwinkel Vruchtbare Aarde © 2019