Cadeaubon
Vruchtbare Aarde - abonnement

Goedkoper kunnen we een abonnement op ons tijdschrift niet maken: Vruchtbare Aarde verandert namelijk nooit iets aan de abonnementsprijs. Al 15 jaar lang hanteren we hetzelfde tarief van €19,20 per jaar. Maar als u wilt... geven we u bij uw abonnement ook nog een nummer cadeau (klik hier).

Kennismaking

Vruchtbare Aarde bestaat 20 jaar in de huidige vorm en geeft vier top-artikelen weg!

Levertijden

Ons streven is om alle bestellingen van voor 16:00 op de dag zelf naar u toe te sturen. Wilt u zeker zijn van de levertijd, dan mag u uw wens altijd aan ons doorgeven.

Prijzen

U vindt in deze webwinkel geen 99-cents prijzen. Een prijs van 10 euro blijft 10 euro en wordt dus niet 9,99 euro. Een 99-cents prijs is in onze ogen toch een poging de klant op het verkeerde been te zetten.

Muziekfilms

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Heimatklange
Met overweldigende berggezichten op de achtergrond vertellen drie musici over hun passie voor muziek. Een aanstekelijk portret van drie Zwitserse stemkunstenaars. Een van VA's topfavorieten..... ..
€8,50
Wie zingt daar zo?
Intrigerende film over een groepje mensen in een bus rijdend over het Servisch platteland richting Belgrado, jaren veertig. Op gezette tijden wordt het verhaal onderbroken door het gezongen commentaar van twee geniaal zingende zigeunerjongens..... ..
€15,00
Gebaseerd op 2 beoordelingen.
Regilaul, songs of the ancient sea
Aan de oevers van de Finse Golf ontwikkelden de oude Fins-Oegrische volkeren de mysterieuze muziektraditie genaamd Regilaul. De basis van de beroemde Estse zangcultuur. Door het continu herhalen van de verzen produceren de musici een geluid dat tot d.... ..
€10,00
Seymour: an introduction
De Amerikaanse acteur Ethan Hawke (Dead Poets Society, Before Midnight) ontmoette de bijna negentigjarige Bernstein tijdens een etentje en raakte zo onder de indruk van zijn tafelgenoot dat hij besloot een documentaire over hem te maken. .... ..
€15,00
Paths Through the Labyrinth
Een gelaagd portret van Krzysztof Penderecki, wel aangeduid als ‘de grootste nog levende componist van Polen’. Het labyrint is voor hem een prachtig inspirerend symbool. “Een gekke bomen verzamelende componist,” zo beschrijft hij zichzelf. “Er is iet.... ..
€15,00
Om de Wereld in 50 Concerten
In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om het 125 jarig bestaan van het orkest te vieren: vijftig concerten, verspreid over zes continenten. Documentairemaker Heddy Honigmann reisde met het Concertgebouworkest mee. Ze la.... ..
€11,00
Down to Earth
Op zoek naar een nieuw perspectief leefden Rolf Winters, Renata Heinen en hun drie kinderen jarenlang bij Noord-Amerikaanse indianen. Vervolgens reisden ze de wereld over op zoek naar vergelijkbare inspiratie. Na vijf jaar keerde het gezin terug met .... ..
€14,99
Powered By Vruchtbare Aarde
Webwinkel Vruchtbare Aarde © 2019