Cadeaubon
Vruchtbare Aarde - abonnement

Goedkoper kunnen we een abonnement op ons tijdschrift niet maken: Vruchtbare Aarde verandert namelijk nooit iets aan de abonnementsprijs. Al 15 jaar lang hanteren we hetzelfde tarief van €19,20 per jaar. Maar als u wilt... geven we u bij uw abonnement ook nog een nummer cadeau (klik hier).

Kennismaking

Vruchtbare Aarde bestaat 20 jaar in de huidige vorm en geeft vier top-artikelen weg!

Levertijden

Ons streven is om alle bestellingen van voor 16:00 op de dag zelf naar u toe te sturen. Wilt u zeker zijn van de levertijd, dan mag u uw wens altijd aan ons doorgeven.

Prijzen

U vindt in deze webwinkel geen 99-cents prijzen. Een prijs van 10 euro blijft 10 euro en wordt dus niet 9,99 euro. Een 99-cents prijs is in onze ogen toch een poging de klant op het verkeerde been te zetten.

Nieuwste titels

Nieuwste titels

De nieuwste juweeltjes. De afgelopen twee maanden hebben we opnieuw tien speelfilms en documentaires toegevoegd aan het assortiment. We blijven voor u speuren. Soms ook buiten de landsgrenzen, met speciaal geïmporteerde films.

Verfijnd zoeken

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Tibetan Book of the Dead
Dichter en troubadout Leonard Cohen is niet meer onder ons, maar gelukkig kunnen we zijn stem nog horen. In de documentaire Tibetan Book of the Dead is hij de verteller. Het baseert zich op het Tibetaanse Dodenboek, een mysterieus geschrift uit de ac.... ..
€8,50
Samsara
SAMSARA is een spirituel liefdesverhaal dat zich afspeelt in het majestueuze Himalayalandschap (Ladakh), en de zoektocht en de strijd van een man naar spirituele verlichting.... ..
€7,50
Kleren maken de man
Een misdaadkomedie uit 1957 vol onverwachte verwikkelingen rond een gehuurd rokkostuum, met Kees Brusse in de hoofdrol. Het rokkostuum is gestolen bij een Nederlandse gezant, en wordt door een paar gladde jongens voor een prikkie van de hand gedaan b.... ..
€7,50
The Red Turtle
Een beeldschone, zwijgende animatiefilm over de grote etappes van het menselijk leven aan de hand van het verhaal van een man die schipbreuk lijdt en aanspoelt op een onbewoond eiland. En die vervolgens met de moed der wanhoop probeert te ontsnappen .... ..
€15,00
Winterlichtjes Gerda Ulbrich
De kunstenares heet Gerda Ulbrich, abonnee van VA. Binnen Vruchtbare Aarde is Ellen Snel van de abonnementenadministratie al lang een enthousiaste gebruiker en promotor van deze kunstzinnig beschilderde bakjes. Ze zijn bedoeld als omhulling voor waxi.... ..
€5,95
Tanna
Tanna (2016) van Bentley Dean en Martin Butler is de allereerste speelfilm die volledig werd opgenomen op de Zuid-Pacifische eilanden van Vanuatu. Op het eiland Tanna worden het jonge meisje Wawa en de kleinzoon van het stamhoofd, Dain, verliefd op e.... ..
€12,50
Wandelen in verwondering

Vijftig jaar lang voerde huisarts H. C. Moolenburgh een opmerkelijke artsenpraktijk waarin zelfs humor, sprookjes en toevalservaringen een plek hadden. ‘Het leven is beslist veel en veel mysterieuzer dan we denken,’ zei hij in 2007 in een interview met Vruchtbare Aarde magazine. ‘En met het ouder worden ga je dat meer en meer zien.’ Met deze zinnen opende Vruchtbare Aarde tien jaar lang zijn driemaandelijkse column. Veertig columns in totaal, plus een toegift, zomer 2017. .Alle 41 columns zijn nu gebundeld door uitgeverij Lemniscaat, onder de titel Wandelen in verwondering.

..
€19,95
Tous les soleils
Wat een mooie, aangename kijkervaring is Tous les Soleils. Snel schakelend tussen glimlach, lach en traan. Herkenbare karakters die hun weg proberen te vinden in het leven, met zijn ups en downs, fouten en emoties. Philippe Claudel putte inspiratie u.... ..
€12,50
Levenskracht & Levensvragen

Toen ik aan het boek begon -- aldus NRC- en Trouw-journalist Tobias Reijngoud, was ik 45 jaar en worstelde met die typische vragen die rond die leeftijd opkomen. Waar gaat het eigenlijk om in het leven? Wat is werkelijk van waarde? Wat geeft mijn leven betekenis? Ik besloot met deze vragen in het achterhoofd bij mensen langs te gaan die over meer levensjaren en levenservaring beschikken dan ik.' Zo ontstond de interviewbundel Levenskracht en levensvragen – waaruit Vruchtbare Aarde in zomereditie 2-2018 het interview met Jan Terlouw publiceerde.

..
€17,50
Y'Aura T'Il De La Neige
Y'Aura T'Il De La Neige is een hartverwarmende film over een moeder met zeven kinderen, die alles draaiende houdt op een boerderij in Zuid-Frankrijk. Ze ondergaat de tirannie van haar man, die haar en de kinderen als personeel ziet. Een mooie trage f.... ..
€9,50
Fellini's Casanova
Fellini’s Casanova is niet een vrolijk stemmende film, maar een grote, bizarre droom vol rare gebeurtenissen en karakters, waarin in de façades zélf meer schuilt dan er achter. Niet alleen het verhaal van eens mens die zijn leegte vult met zinnelijk .... ..
€5,50
Om de Wereld in 50 Concerten
In 2013 reist het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om het 125 jarig bestaan van het orkest te vieren: vijftig concerten, verspreid over zes continenten. Documentairemaker Heddy Honigmann reisde met het Concertgebouworkest mee. Ze la.... ..
€11,00
Powered By Vruchtbare Aarde
Webwinkel Vruchtbare Aarde © 2019