Cadeaubon
Vruchtbare Aarde - abonnement

Goedkoper kunnen we een abonnement op ons tijdschrift niet maken: Vruchtbare Aarde verandert namelijk nooit iets aan de abonnementsprijs. Al 15 jaar lang hanteren we hetzelfde tarief van €19,20 per jaar. Maar als u wilt... geven we u bij uw abonnement ook nog een nummer cadeau (klik hier).

Kennismaking

Vruchtbare Aarde bestaat 20 jaar in de huidige vorm en geeft vier top-artikelen weg!

Levertijden

Ons streven is om alle bestellingen van voor 16:00 op de dag zelf naar u toe te sturen. Wilt u zeker zijn van de levertijd, dan mag u uw wens altijd aan ons doorgeven.

Prijzen

U vindt in deze webwinkel geen 99-cents prijzen. Een prijs van 10 euro blijft 10 euro en wordt dus niet 9,99 euro. Een 99-cents prijs is in onze ogen toch een poging de klant op het verkeerde been te zetten.

Engels ondertiteld

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergeven:
Sorteren op:
Wie zingt daar zo?
Intrigerende film over een groepje mensen in een bus rijdend over het Servisch platteland richting Belgrado, jaren veertig. Op gezette tijden wordt het verhaal onderbroken door het gezongen commentaar van twee geniaal zingende zigeunerjongens..... ..
€15,00
Gebaseerd op 2 beoordelingen.
Ridicule - Patrice Leconte
Hoofdpersoon: een plattelandsedelman, met een landgoed in de buurt van Lyon, deels op moerasachtige grond. Zijn boeren sterven aan vervuild water en muggenbeten. Hij besluit de koning om steun te vragen. In 1780 reist hij af naar het hof van Louis XV.... ..
€10,00
English Vinglish
In English Vinglish speelt Sridevi de rol van Shashi - moeder en huisvrouw in India. Haar laddoos (traditioneel deeggebak) zijn zo lekker dat ze er zelfs een handeltje in heeft. Maar haar culinaire en huishoudelijke kwaliteiten worden echter nauwelij.... ..
€20,00
Samsara
SAMSARA is een spirituel liefdesverhaal dat zich afspeelt in het majestueuze Himalayalandschap (Ladakh), en de zoektocht en de strijd van een man naar spirituele verlichting.... ..
€7,50
Powered By Vruchtbare Aarde
Webwinkel Vruchtbare Aarde © 2019